tirsdag den 28. februar 2012

Forsiden til Vietnam bogen- hvilken skal jeg dog vælge?

Man kan jo for pokker ikke få en pdf. fil ud på ens blog. Jeg kan i hvert fald ikke. Derfor har jeg nu taget et billede af min skærm - for at du kære læser, kan se de forsideforslag, jeg har fået fra grafikeren.

Jeg vil så gerne dele dem med dig, og høre din mening. Jeg kan ikke bestemme mig. Er 100% ubeslutningsdygtig (er der noget der hedder det?). Inhabil velsagtens.

Beklager den dårlige kvalitet, blitzen, den fedtede skærm osv.  Håber I kan se dem alligevel.





Hvad skal jeg dog vælge?

tirsdag den 21. februar 2012

Spis Vietnam og bountystrand

Efter udsendelsen "Spis Vietnam" fik vi alle lyst til at sætte tænderne i sprøde ruller.

Vi må prøve dem Anh Le lavede, men først havde Vera en anden idé. Vi er velsignet med en datter, der elsker at lave mad, for det er ikke altid lige der, Walter og jeg lægger mest energi. Vi kan bedst lide at spise den gode mad.

Vera var mere til Peking And. Det er vist det, man kalder fusionsmad, for der skulle bruges taco-pandekager. Der er ikke så meget Vietnam over Peking and - men vi er da i det mindste i den verdensdel.

Stegt andebryst skåret i tynde skiver lægges på en majspandekage. Fyldes på med MEGET hoisinsauce, forårsløg, bønnespirer og avocado i tynde strimler.

Mmmmmm - det var godt. Og supernemt - færdigt på et kvarter.

Igår handlede jeg ind hos Asian Supermarket i Ålborg og det var udsolgt af rispandekager. Ejeren og jeg snakkede om, at det nok skyldtes udsendelsen fra aftenen før. Det var da dejligt.

Men jeg fik lidt andre godter med hjem: Brede risnudler, limeblade fra dybfrost, og frisk koriander.

Billedet er lånt her hvor du også kan finde opskrifter
Jeg tror, de udsendelser kommer til at sprede mere viden og inspiration om Vietnam og det dejlige arbejdssomme folkefærd. De fortjener respekt. Måske nogle ligefrem gør sig selv den tjeneste at besøge det indtagende land.

Så du ikke udsendelsen, kan du set det 30 minutter lange program her.

Har hørt hun i de næste udsendelser besøger øen Phu Qouc. Åh memory lane - de snehvide strande, perledykning osv.

Med en fiskebåd på vej ud at snorkle, Kristine med sejt gåpåmod.


Vera leger i det isblå vand, som var 30 grader.

Glæder mig så meget til min bog om at bo i Vietnam er færdig - det kan kun gå for langsomt. Jeg har skrevet et uddrag fra bogen her - om at få silkenudler til morgenmad. Og om at være på spændende hjemmebesøg her.