torsdag den 5. juli 2012

Ferie, Topas Travel og Barcelona

Nu står sommerferien endelig for døren, og jeg vil trække stikket helt. Det har været et vildt forår, med mange spændende ting. Der er sket så mange ting, og vi trænger til FERIE.

Flyet fra Ålborg spytter os ud i Barcelona og Nordspanien, og pigerne og vi glæder os helt vildt og føler os dybt taknemmelige over at kunne gøre turen (Tak efterlønspenge).

Jeg har haft et godt møde med Topas Travel i Ry. De vil gerne samarbejde om bogen, og det er jo skønt. Der bliver konkurrencer og og henvisning til bogen i deres nyhedsbrev og meget andet.

E-bogen Louises Vietnam - hemmelige tips til din personlige rejse er en realitet, og den kan nu downloades på http://detkansaaletgaagodt.dk/ - den er så fin.

Jeg glæder mig til at spise tapas, dyrke spansk yoga, tid med min familie, dasning og læsning af forhåbentlig gode bøger, meditation i Maria-kirken, vandring i  bjergene nord for Barcelona, drikke kaffe i det gamle kvarter i Barcelona og kigge på folk og mærke den internationale stemning.

Imens passer gode folk hund og hus - skønt

Jeg vil være laaaaaangsoooom.

God sommer. Håber den bliver nærende, opløftende og regenererende for dig!


søndag den 1. juli 2012

Den vietnamesiske menu

Så kom der en stor artikel i avisen. Den var god synes jeg. Efter alt det snak jeg havde de par timer journalisten var her - synes jeg, han trak det væsentligste ud. Gad vide om jeg ikke kan linke til den i morgen?

Uddrag fra "Det kan så let gå godt - i udlandet med familien"

"......Den vietnamesiske mad er virkelig et helt kapitel for sig. Den er som udgangspunkt meget lækker, når man lige ser bort fra hunde. Deres gode supper, lækre grøntsager og små forårsruller er helt eminente. Men de meget lokale specialiteter skal man vel være noget af en madglobetrotter for at kaste sig ud i...."


Foto Henrik Ibsen. Tørrede rejer på markedet i Hanoi