Foredrag: Om at følge en drøm, rive et år ud og flytte til Vietnams bjerge


Det kan så let gå godt  – et år i Vietnam med familien
Hvad sker der, når man som familien Ariesen –Rams bytter madpakker, græsplæneklipning,  kaffebønnekværnen og faste jobs i Nordjylland ud med en hverdag fyldt med rismarker, smukke bjerge, et økoturisthotel og hjemmeundervisning af ens børn.
·      H hvordan er det at arbejde i et ekstremt primitivt område sammen med stammefolk?
·     H vad betyder et år sammen 24/7 for familien? For børnene? For parforholdet?
·      Hvilke udfordringer og skønne oplevelser er der, når et ægtepar fra Vesten skal arbejde sammen med 43 Vietnamesere og få en hotelhverdag til at fungere?
Dette velformidlede foredrag vil være baseret på en masse smukke billeder og sjove anekdoter. Louise Ariesen Rams er forfatter til bogen: ”Det kan så let gå godt – i udlandet med familien”, som er udkommet på Forlaget Linje H i juni 2012. Den handler om at udleve den drøm, som rigtig mange udmattede mennesker har, nemlig at rejse ud i verden og få masser af intense oplevelser sammen. 
Louise Ariesen Rams er cand. phil i Kommunikation, underviser, forfatter ogpsykoterapeut
Walter Ariesen er cand. merc. og arbejder som presales manager.
Louise Ariesen Rams og Walter Ariesen
Ågade 25, 2.tv
9000 Aalborg
Louise(a)ariesen.dk - mobil: 31502535
walter(a)ariesen.dk- mobil 21212260
Det kan så let gå godt!
"Bare titlen på Louise og Walter Ariesen Rams´ foredrag gør en i godt humør i en tid, hvor medierne bombarderer os med overskrifter om klimakatastrofe. At rykke et år ud af kalenderen og sammen med deres to piger at være bestyrere for et økohotel i Nordvietnam kræver ellers sit. Med smukke billeder gjorde Louise og Walter på hver deres veloplagte og humoristiske facon det til en meget fin eftermiddag, som ikke bare gjorde os klogere på hoteldrift i en fjern egn af verden, men også for et par timer lånte os lidt af deres optimistiske livssyn."

Ole Raakjær, sognepræst, Sulsted
Her er nogle billeder:
Pris og Varighed
Foredraget kan variere fra 1-2 timer. Indhent tilbud . 

1 kommentar:

  1. Kære Louise,
    Jeg er ven med Karan Krogh, og hun har nævnt dig og dit site for mig. Jeg skal flytte til Saigon og leder p.t. efter job der. Alt har i princippet interesse. Jeg vil spørge dig ang. visum til Vietnam: Kan man "ombytte" et turistvisum på stedet til et arbejdsvisum, eller vil du anbefale, at jeg først rejser, når jeg har et job og dermed kan søge om arbejdsvisum? På forhånd tak for din hjælp og inspiration på dette site. Hilsener, Linda

    SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner