Om mig

Hej og velkommen til min blog.
 

Jeg er mor til Vera og Kristine, gift med hollandske Walter. 

Jeg er cand.phil i Kommunikation, uddannet yogalærer samt psykoterapeut. Jeg arbejder som psykoterapeut, skriver bøger, holder foredrag og er forfatter til 2 bøger,  Det kan så let gå godt - i udlandet med familien, som handler om, da jeg rev et år ud at kalenderen tog til Vietnams bjerge for at bestyre et hotel med 42 ansatte og tog mand og børn med. Det var en transformerende og mind-blowing oplevelse, for os personligt, for vores familie og for vores ægteskab. Det var oplevelser, udfordringer og personlig udvikling, som ændrede os for altid.

Derudover har jeg sammen med Pernille Ørnberg skrevet samtalebogen Kvinders Lyst, som handler om parforhold, intimitet og kærlighed. Vi har samtaler med Christian Graugaard, Renée Toft Simonsen, stand-upper Sanne Søndergaard og mange flere. Mange kvinder tror, de skal have stor lyst hele tiden, der er et massivt pres på den seksuelle lyst. Men som Christian Graugaard siger: Vi skal erobre os retten til at have ikke-lyst, både mænd og kvinder. I bogen udfolder vi, hvad der har indflydelse på kvinders lyst. 

På bloggen skriver jeg om ting, der optager mig, der hvor jeg er i min livsproces lige nu. Jeg skriver på min tredje bog om SKAM - og hvordan vi kan komme igennem den og ud på den anden side, hvor værdigheden venter.

Jeg skriver om livet med teenagebørn, bøger som jeg elsker og når jeg falder over spændende artikler jeg må fortælle verden om, deler jeg lystigt.2 kommentarer:

 1. Hej Louise,

  Jeg ser frem til at læse din bog :)
  Mvh
  Quynh
  Restaurant Bonjour Vietnam - KBH

  SvarSlet
 2. Hej Louise. Læste lige artiklen om dig i liv... Jeg ku' bare se mig selv så meget i dig, selvom jeg er nogle år yngre end dig... Fik bare lyst til at smide dig en besked og et kram her sendt fra "my space" af :-) Vil lige ledes tjekke din blog ud her:-) Mvh. Pernille

  SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner