torsdag den 26. september 2013

Go fredagmorgen

Livet er hårdt. Og for nogen af os fyldt med smerte. Ja for de flestes vedkommende vel, uanset om vi mærker det eller ej. At tro det ikke er det, er at leve på en illusorisk drøm. Og jeg tror den menneskelige psyke automatisk retter sig hen mod det, som er svært.

For at vende sig mod glæden, miraklerne og føle taknemmeligheden over de gode ting er en træningssag, dagligt. Sådan er det for mig. Det er et indre arbejde, ligesom alt andet i livet er. ALT er et indre arbejde, uanset vores udgangspunkt. Derfor virker det så provokerende, når man får velmenende råd: "Du skal ikke tænke så meget, du skal bare tænke positivt, du skal ikke bekymre dig". Det virker nærmest modsat på mig.

Men lige nu er jeg opløftet og glad. Livet er godt. Pernille og jeg har fået en aftale med et forlag til vores bog. Fadls Forlag. Vi stod i den lykkelige situation at kunne vælge mellem 4 store forlag. Vi valgte det mindste, der var kontakten bedst. Det er vi helt oppe at ringe over.

OG - vi har solgt vores hus! FEDT. Altså der er en købsaftale som er ved at komme i stand. Men jeg tror på det gode. Og glæder mig til alt det nye.

1 kommentar:

  1. Stort tillykke med begge dele
    hilsen Mette Weber
    tal med dit barn på den fede måde

    SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner