mandag den 4. juni 2012

Nu er det alvor

åhhh - sgu da vildt dejligt at se sådan en:


Pressemeddelelse fra Forlaget Linje H, maj 2012

Det kan så let gå godt.......
Louise Ariesen Rams byttede hverdagen med job, græsplæne og madpakker ud med et danskejet økohotel i det nordlige Vietnam. Sammen med sin familie bestyrede hun i et år hotellet. I en ny bog fortæller hun om oplevelserne ved at bo og arbejde et så fremmed sted omgivet af rismarker, vandbøfler, internationale gæster og minoritetsfolk.

Undersøgelser viser, at de fleste mennesker drømmer om at rejse i et år eller hive et år ud og skrive en bog. Louise Ariesen Rams har nu gjort begge dele. Det er nu endt med en super flot bog på forlaget Linje H. Sammen med sin mand besluttede hun at rive deres to børn ud af skolen for selv at undervise dem under opholdet i Vietnam. En hverdag fjern fra den danske.
  – Vi lejede vores hus herhjemme ud, tog orlov fra vores job og begav os på vej for at bo i Vietnams smukke bjerge. Vi arbejdede sammen med lokale stammefolk og vietnamesere, der ikke var vant til at have et job. Det var en stor udfordring og lykke at bo på det smukke resort sammen med vores børn. Det har været godt for vores families sammenhold, fortæller Louise Ariesen Rams.
  Læs om glæder og sorger ved at forfølge drømmen og oplev de mange smukke billeder fra det grønne land, hvor vietnameserne bed sig fast i Louises hjerte.

Læs mere: www.detkansaaletgaagodt.dk, hvor du kan downloade et prøvekapitel og den gratis e-bog: Louises Vietnam – hemmelige tips til din personlige rejse.

Interview:
Louise Ariesen Rams stiller gerne op til interview. Ring 31502535 eller skriv til
louise(a)ariesen.dk.

Kan købes via boghandlere over hele landet, internetboghandlere og på www.detkansaaletgaagodt.dk

Sidetal: 246 sider
Pris: 249 kr.
Forlag: Linje H
Udkommer: 8. juni 2012
ISBN-nummer: 978-87-92769-03-9

2 kommentarer:

  1. Så dejligt for dig, jeg er godt i gang og du skriver altså bare vildt godt og medrivende, synes jeg:)

    SvarSlet
  2. tusind tak Charlotte - det er bare så dejligt at høre!

    SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner