mandag den 19. marts 2012

Gæstebloggeren Lisbeth Højbjerg Kappelgaard - om kvindelige venskaber


HURRA for MILF’erne i vores liv…
”Gad vide hvor stærke nakkemuskler man skal have, for at bruge en strap-on fra hovedet?”…
… reflekterede en af mine skønne damer indledningsvist til vores ”Girls Night Out” forleden. Allerede her anes temaet ”Feministisk selvtilstrækkelighed”. Nu bliver du måske bange, men vi skal endnu længere ind… ;-)
Efter kortvarigt at have berørt generne ved falsk vaginal luft i yoga-land (og andre lande), siger en anden af mine skønne damer en af de klogeste sætninger, jeg har hørt rigtig længe:
”Når man nærmer sig de 40 år, er det ikke længere mændene, men derimod KVINDERNE, der gør en forskel i livet!”
Det er ikke for at forklejne mændene – for dem vil vi for filan da OGSÅ gerne ha i alle mulige skønne, stærke, frække og omsorgsfulde udgaver. Men, Hell Yeah, hvor er det skarpt set! Relationen til kvinderne får på en eller anden måde en dybere og dybere bundklang med alderen. Hvem lægger øre til fnisende anekdoter fra fræk fredag i fuld uniform, for ugen efter at tage imod kaskader af snot og salte tårer, når livet slår knuder og kærligheden er pløk umulig?   
Hvem tilgiver os, når vi efterlader forstanden på bunden af en ginflaske og går i teenage-modus? Hvem forstår os, når vi overvældes af utilstrækkelighed og skam over igen at være den sure lorte-mor i en verden af unger i trodsalder og teenagere, der vrider sig i weltschmerz? Rigtigt gættet: Kvinderne… MILF’erne i vores liv!
Kvinderne i mit liv rykker mig ud af hverdagens centrifuge – og hjælper mig samtidig med at håndtere maskineriets overvældende omdrejninger. Deres nærvær og omsorg overdøver det ind i mellem lidt for klæbende lydtapet af klirrende porcelæn, og de drejer mit indre liv på skåneprogram, når de fornemmer, at silken er blevet sat på kogevask indeni. 
De griber mig i frit fald, men er samtidig ikke for fine til at give mig et los i røven, så jeg ryger lige lukt i vejret i forsøget på at finde mit livs høje C. Jeg forsøger det bedste jeg har lært, at give tilbage af samme skuffe. Ikke ud fra sådan et købmandsregnskabsprincip, men derimod af hjertens lyst. Fordi jeg bare ikke kan eller vil lade være!
Når jeg tænker på disse skønne kvinder, defilerer al min taknemmelighed forbi. Hvad skulle jeg dog gøre uden jer!
Tak fordi der findes MILF’er: Mødre I Livslangt Følgeskab…
Jeg håber, alle har mindst én i deres liv!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg ææælsker dine hilsner