fredag den 16. marts 2012

Har brug for terapi

Nemesis.

Så skriver jeg et indlæg om terapi og klart sparker det mig selv i røven, for jeg har nu selv brug for det. (Har nu aldrig påstået andet....)

Jeg skal holde konfirmation. Og ja, det har da fyldt meget. Og ja - vi vil da gerne tage os pænt ud den dag, have haven ordnet, fin bordpynt und alles. Og ja - jeg er da ved at tude, når jeg tænker på den tale jeg vil holde for min førstefødte.  Men at det skulle ligge mig så dybt på sinde, at jeg ligefrem skulle drømme at jeg SELV blev konfirmeret - den havde jeg ikke set komme.

I en sort kjole med gamle røde sko.

Vi lader den stå et øjeblik.

Og så med min ven Frode som præst. Med store solbriller. Og min gamle barndomsby Tårs-ven Steen Holm som kirketjener. (I min drøm havde han ikke tatoosser - eller også var de skjult af den sorte kirketjenerjakke).

Og gæsterne var kommet, og vi havde ikke købt drikkevarer eller dækket bord, og gæsterne sad og så fortuttede ud, og alt var kikset.

Waooo - der er materiale i den drøm der til adskillige psykologiforelæsninger.

 

Nå men her kommer et skønt billede, som jeg forhåbentlig også kommer til at opleve en dag. Det er mit mål. Men ikke for enhver pris. Jeg vil ikke ret gerne miste lykken undervejs. Det handler en ny bog af Ivan Fruergaard.  "Målene blev nået - men lykken tabt" - det kan du læse om i denne artikel.

1 kommentar:

  1. HA! Sådan en 100-års dag vil jeg fandme også ha' ;o) - Fik lige kigget ind hos dig via Marens blog. Hav en god dag!

    SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner