lørdag den 11. februar 2012

Fede blogs

Jo mere jeg blogger - jo mere kommer jeg til at interessere mig for det, og bliver nysgerrig på denne platforms (ja sådan hedder det altså har jeg lært) enorme muligheder.

Se nu bare de her seje to piger. De kalder deres blog for The impressionista. De er 23 år. Den ene læser Kommunikation i København, den anden er bartender og bor i Australien. De skriver begge på bloggen om rejser, oplevelser, natteliv, events og shopping i København. Derudover laver de små rejsebeskrivelser af de steder, de kommer i verden.

Er det ikke facinerende, hvilke muligheder internettet giver? Man kan sidde i Sydney og få omtale af sin blog i Femina.

Vil du også have din egen blog? Jeg har været glad for at læse denne e-bog, som julia Lahme har skrevet, og som du kan downloade gratis her


J 

Julia Lahme er derudover gavmild med sin viden inde for tekstforfatteri og PR og har skrevet andre gode bøger og e-bøger, som du kan se på hendes blog og hjemmeside her .

2 kommentarer:

 1. Heej Louise!
  Mange tak for omtalen, dejligt at høre, at du følger med på bloggen :)

  Sjovt at du nævner Julia Lahme's E-bog, det var en af de første vi læste omkring "blogging" da vi startede i 2010. Den indeholder rigtig mange fine tips og råd og vi kan anbefale den til de af jer, der går med en lille blogger gemt i maven. ;)

  Christina // www.theimpressionista.com

  SvarSlet
  Svar
  1. og hvor sjovt at du ser jeg har omtalt jeres blog - ja I er inspirerende og det er jo dejligt at kunne inspirere nogen ikk? Er du den i København elelr er du den i Australien:-)

   Slet

Jeg ææælsker dine hilsner