fredag den 20. januar 2012

Bogaften, newpub og forstuvet røv

Nogle gange har man lov til at være heldig i sine prioriteringer. Det var jeg igår. Arrangement om at udgive bøger var super godt.

Meget inspirerende.  Faktisk tror jeg godt nu, at jeg tør udgive min bog som e-bog. Altså efter, at den trykte er kommet. Det går med ipads, som det er gået med udviklingen i computere i de sidste mange år. I starten havde hver hustand bare en, nu går det mere i retningen af, at alle i huset har sin egen computer. Sådan er det også med ipads.

Der var en virkelig sød new zealænder som fortalte om hvordan han havde skrevet en bog - den første i hans liv, og hvad han havde gjort for at sælge den. Han havde masser af gode tips.

Men kagen var virkelig skidt.

Nu må jeg altså se at få fat i en hjemmeside. Og få tjekket op på hvad bogen - egentlig skal hedde - så jeg kan få købt domænenavn.

Heidi (Skriveværkstedet) kom nu hjem fra din rejse, så vi kan komme videre. Det kan kun blive Maj for langsomt.

Det var nok ikke godt for mit haleben at sidde ned fra kl 18 - 22, og så taler vi ikke om de 5 kvarter i bil hver vej (turde ikke tage baderingen med).

Hvis man kan forstuve sin røv, tror jeg min er det. Når jeg hoster føles det som - jeg forestiller mig det føles - at være midt i en sædefødsel.

Således opløftet kan I nu gå videre med jeres fredag og have en god weekend.

4 kommentarer:

 1. Av, Av, men dejligt det var turen værd, selv om vi var andre der savnede dig i aftes:-) Jeg havde regnet med vi skulle gøre alvor af den hæklenål og få lavet os en aftale. Fra på mandag har jeg fri de næste 3 uger, så du siger bare til. Kristine er vist meget opsat;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Trillemor - jeg synes dte er så dejligt du vil lære mig at hækle. Måske vi skulle lave en aftale i næste uge - hvad med torsdag - hvor Kristine har fri 11.30?

   Slet
 2. Lige præcis torsdag er lidt skidt, for jeg har lovet at sidde fast nattevagt hos et lille barn, som passes i eget hjem og jeg kommer først hjem ved 9-tiden og må så lige sove torsdagen væk:-( Men det kunne være tirsdag eller onsdag, hvis I ikke har noget for der:-)

  SvarSlet
 3. hej - så kommer vi nok hen til fredag. Kan du der - eftermiddag?

  SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner