tirsdag den 17. januar 2012

Come fly with me to Amsterdam....helst i morgen

Kæreste Maren,

Jeg synes ikke, du er et røvhul. Det er bare mig, der til tider kan være ret nærtagende og en dramaqueen. Tværtom. Du inspirerer mig.

Det du skriver om Kluun og "En slags kærlighed", glæder mig så meget. Da jeg var færdig med bogen, var jeg så imponeret over, at han turde skrive den og stå frem, og i den grad være udsat for at halvdelen af landet kunne synes, han var et røvhul. Og det gjorde de. Vandene er delte mht. hans bog. Enten synes man, han er et røvhulsshul. Eller også så synes man - ligesom jeg - at pointen er, at livet er meget mere komplekst, end man kan dømme udefra og at kærlighed er ren. Og det gennemgående. Og ja. Han er da fuldstændig revnende ligeglad med, om han fremstår som en sympatisk fyr eller ej (måske).

Det er flot.

Jeg lover dig, at toeren ikke er nær så hård. Til gengæld, så lover jeg, at der er sexsbeskrivelser - så mange, så man nærmest får forstoppelse af dem. Ja altså sådan i overført betydning.

Da jeg var færdige med bøgerne, var jeg så nysgerrig på ham der Kluun, at jeg fandt hans hjemmeside. Hvor han simpelthen har lavet en FAQ, da han bliver bombarderet med spørgsmål.

Der fortæller han for eksempel, at han længe havde haft manuskriptet, men en dag tog sig mod og afleverede 400 siders manus til en 3-4 forlag. Materialet blev så kraftigt barberet, plus de fjernede over halvdelen af sexbeskrivelserne - især de værste!

At det blev en KÆMPE succes, havde han aldrig forestillet sig. ALLE i Holland kender den bog. Han fik en lille ukendt filmproducent til at lave filmen, som om muligt er værre end bogen, siges der. Det kommer jeg aldrig til at finde ud af, for jeg vil heller ikke se den.

Mht. NightWriters i Amsterdam, så har de en hjemmeside og en kalender, hvor de har forskellige arrangementer. Der er en anden dygtig hollandsk forfatter med som hedder Saskia Noort, som jeg desværre ikke har læst noget af. Der er noget med nogle workshops - sent om aftenen - fest og drinks, han er jo en partyabe.  Vil lige finde ud af mere på hans hjemmeside.

Yoga i København. Jeg har selv ingen erfaringer. Men savler over Hamsa-studiets hjemmeside.

Hende her på Vesterbro har jeg ikke erfaring med, men hun er sikkert dygtig. I hvert fald er hun dygtig til at instruere på den cd, som jeg var så heldig at vinde med hende. Hun hedder Maria Juhl.

Gå efter klassisk Yoga. Tror ikke ashtangayoga er noget for dig. Klassisk er bedre - synes jeg.

P.S. Jeg synes, du er en forfatter. Lige nu tjener du måske bare penge på noget andet.

Louise

2 kommentarer:

 1. AHRG, jeg kan jo hverken læse om Nightwriters eller Kluuns hjemmeside. Hvor hollandsk skal noget være? Jeg vil også være hollænder, de er så coole ...

  Skal snarest tjekke Hamsa ud. ... hvordan kan jeg i øvrigt stadig være på arbejde klokken 0.08? Og hvad mener du med at jeg bare sidder og læser blogs. Jo, men det er fordi jeg er for træt til at arbejde. Tænker skide klart, kan du nok høre. Nåmen, det er hyggeligt at læse med hos dig. Ville bare lige sige det.
  Især hvis du oversætter noget af det der om Nightwriters. Kan du virkelig hollandsk sådan for alvor?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg er sgu så heldig at kunne hollandsk. Jeg lærte det da jeg boede i Holland for knudhvidkålslangtidsiden. Vi arbejder hårdt på at pigerne (11-13) skal lære det også. Går ok - sådan da. De skal jo gerne tale med familien dernede. Holland er cool. Modsætningernes land. Totalt vilde byliv - og så det - nogle steder - meget meget religiøse på landet. Må arbejde på at oversætte noget fra de der nightwriters koncepter. Kluun har dette radioprogram - hvor han sender dette musik - som er godt.Måske også noget for dig - sådan lidt baggrundsmusik, selvom du ikke kan forstå hans speak. Prøv det. Det tog mig lidt at indlæse siden, men så kom det.


   http://podcast.kxradio.nl/klunenopkx/2012-01-17-klunenopkx.mp3
   Fed bog du har købt til dine piger, den må jeg også have. Walter ville KLART tage hørebøffer på og være MEGET i tvivl om det nu er en god idé at de skal læse den.
   Nightwriters er klart et super stunt. Se billeder her fra det:
   http://www.nightwriters.nl/Foto_en_film/?show=media&photoimageId=342#item

   Nogle aftner kalder de INK + DRINK

   Må altså prøve det.
   Man kunne jo godt kalde det for en researchtur - og trække udgifterne fra i regnskabet hæ hæ

   Slet

Jeg ææælsker dine hilsner