onsdag den 18. januar 2012

Det er en menneskeret at trække Amsterdam fra i SKAT

Juli 2013


Mig: - Jamen hvad mener du med, at jeg ikke kan trække min studietur til Amsterdam fra i skat?

 

Skattefar: - Altså jeg tror ikke den går. Hvordan præcist er det relevant for dit erhverv?

Mig:  - for faen da. Jeg er jo ved at udgive en bog. Og det er meget vigtigt med faglig sparring og inspiration. Derfor kunne det simpelthen ikke lade sig gøre at undvære den studietur ned til nightwriters i Amsterdam.

Skattefar: - Men jeg er altså ikke sikker på, at den plettede bon her fra coffeshoppen er helt reglementeret i forhold til reglementet.

Og det var så her jeg for alvor begyndte at hidse mig op.

Mig: - Hør nu her skattefar. Du kan jo nok forstå, at det er fuldstændigt uansvarligt at sende Maren og jeg ind og besøge selveste Ray Kluun i Nightwriters i Amsterdam uden at have noget til at tage toppen af nerverne med. Maren var jo med for faen. Jeg kunne jo ikke stå der og fremstå som en skide bonderøv med halm i træskoene. Jeg havde jo sagt, jeg ville vise hende coffeshops. Ellers var hun ikke taget med. Jeg blev jo nødt til at foregive, at jeg var sådan en frisk en. Ellers ville hun jo bare finde ud af, at jeg er skide bange for stoffer. Og har været det siden jeg som 13 årig så Christiane F.
 
Skattefar....øhhh.....jo

6 kommentarer:

 1. Ha ha ha - gad egentlig også godt gi' den som hærdet joint-ryger i Amsterdam...må nok mindst ha en noget amf (ta den!) eller noget andet for at turde...ude i provinsen fik vi jo Christiane F ind med intravenøst drop...det virkede sgu.

  SvarSlet
  Svar
  1. klart Lise - du skal med. JA Christiane F virkede - på den hårde måde.

   Slet
 2. Jeg er god til det med stoffer, det skal jeg nok lære dig. Det handler bare om at vide HVAD, HVORNÅR og ikke mindst WHEN TO STOP! ;-)

  Men hvad stiller vi op med det faktum at jeg ikke fatter en kæft af hvad de siger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ hæ. Godt. Så er jeg mere rolig. Jeg siger bare til mine børn at jeg er i kyndige hænder. Er bare ikke så sikker på at Ray Kluun ved When to stop. Som du finder ud af i På den anden side, når du har læst den. (må lige op at stå har så djævelsk ondt i røven - halebenet)
   mht. den monor detalje om sproget, så har jeg tænkt på at når der kommer rejsende helt fra det danske land, så er jeg ikke for fin til at spørge om de kan snakke engelsk. Og hvs de ikke gør det så er stemningen - inspirtaionen Amsterdam - det hele værd. Need no words. Tror seriøst også du trænger til en pause væk fra børn.
   Igår var jeg til spændende foredrag i Århus om at udgive selv - det hedder Newpub - og om ebøger. Det var meget spændende. Kom af en eller anden grund til at tænke på dig. Måske fordi jeg fornemmer du har mange bøger i maven........

   Slet
 3. Og PS. jeg tror godt vi kan trække det fra. I hvert fald hvis vi ikke bliver opdaget de næste 5 år ...

  SvarSlet
  Svar
  1. ja - det gør vi da bare - som man siger at på hollandsk: Wie niet waagt blijft maagd: Vo intet vover forbliver jomfru.
   Vi må satse

   Slet

Jeg ææælsker dine hilsner