tirsdag den 17. januar 2012

Maren, Kluun og mig

Nu har jeg læst Marens blog i lang tid, skrevet på den, når der var noget, jeg har syntes var sjovt. Er venner med hende på facebook, og har fortalt hende, hvor dejlig en blog hun har. Har sågar været til foredrag med hende på Ålborg Bibliotek sammen med Annamette Fuhrmann, hvor jeg fik rørt lattermusklen. Er efterhånden ved at ligne en forbandet stalker eller behandlingskrævende celebrity-jæger. Men kan bare så godt lide at læse hendes blog.

SÃ¥ sker der det, at der kommer et svar fra Maren. PÃ… MIN BLOG.

Havde det som om, vi skulle holde en fest. Skulle jeg invitere Maren?

Men ak. Lykken var kort. Var kommentaren ikke lidt hård? Åh Louise din idiot. Hvorfor er du sådan en pivskid. Det var jo ikke personligt ment. Hun synes bare ikke, den bog var god. Synes hun den var for følelsesporno-agtig? Eller egentlig helt fantastisk i virkeligheden? Det er jo heller ikke en ny bog. Hun læste den "for nogle år siden......."

Men idag vendte lykken så. Hun skrev igen.

Dengang med en blidhed. Hun kan godt lide Kluun (men kan hun lide mig?). Faktisk vil hun gerne læse toeren. "På den anden side".

Åh dette blogindlæg bliver uforståeligt for andre end Maren og jeg.

Der må være gået noget galt i barndommen. Er det fordi, jeg gerne vil være ligesom Maren?

Nej. Jeg vil egentlig bare gerne være mig selv.

MUST learn to: Elske min blog. Fordi den er min. Og fordi jeg kan lide at blogge.

MUST accept: At jeg er blød. Og ikke sej som Maren. Og at jeg kan blive mut hvis kommentarer til mig ikke starter med: "Først Louise, vil jeg sige, at jeg elsker dig, dernæst..........."

MUST: nyde uden at blive mut, for det er fedt at få kommentarer fra Maren. Fordi hun gad bruge to minutter af sit liv på at læse min boganmeldelse.

Ville ønske hun kunne hollandsk. Så ville jeg spørge, om hun ville med mig til Amsterdam. Og så ville vi sidde og se på Kluun, mens han læser op af sin bog. Og nyde af det koncept han sammen med 5 andre hollandske forfattere har skabt, som hedder Nightwriters. Hvor de holder Aften Komsammen på skønne barer og cafeer i Amsterdam, (som han lige har skrevet en ny bog om) mens de enten holder foredrag, lader up-coming forfattere læse op af deres manus, eller inviterer andre forfattere til at fortælle om deres lidenskab for bøger eller deres forfærdelige/fantastiske proces med at skrive dem.



Og Ligesom Kluun her til højre ville vi drikke Heinekenøl. Eller mÃ¥ske nogle af de tunge belgiske, hvis Maren er til det. Og jeg ville vise hende de fede gader i Amsterdam. Og mÃ¥ske ville vi besøge en coffeeshop...... For Maren og good old times skyld.  Og mens vi sidder og lytter til forfatterne, ville Maren sidde og glæde sig over, at hun allerede ER forfatter.

Og jeg ville kun turde drømme om det.

Arrhhh Louise - get a life for pokker da..........






2 kommentarer:

  1. Hehehe, jeg regner ikke rigtig med at en kommentar fra mig - røvhullet - er særlig vigtigt. Så jeg skriver bare lige det jeg tænker og sådan cirka aldrig med indledende sweetness. Gad vide hvor mange der synes jeg er ucharmerende?

    Anyway, jeg kunne virkelig godt lide "En slags kærlighed", selv om det da er den frygteligste bog jeg nogensinde har læst. På den gode måde. Og den rædsomme. Vil aldrig glemme den. Og har allerede bestilt to'eren hos Saxo - gjorde det straks efter jeg læste hos dig, den fandtes. Men kun hvis du lover, den ikke er lige så hård??

    Jeg mener "En slags kærlighed" skulle være obligatorisk læsning for alle, der gerne vil skrive. Der er fandme nerve i den bog og den skider højt og flot på at være fin litteratur. Den er bare benhård, rå og uden filter eller polerede ord. Kan ikke huske en eneste sætning fra bogen, kan bare huske en masse billeder den gav mig. Ikke mindst da han til sidst giver hende skoene på. ÅH, nu tæt på at tude igen!!! Fuck, skal aldrig læse den igen. Heldigvis har jeg lånt den ud til så mange, den nu er blevet væk.

    Nåmen, jeg gad vildt godt med ud til forfatter-arrangemneter i Amsterdam. Hvor cool lyder det ikke??? Og har hørt det der hollandske ikke skulle være så svært at lære, hvis man i forvejen kan både engelsk og tysk?

    Hvorfor har vi ikke noget, der lyder lige så sejt her i København? Kan du ikke fortælle lidt mere om de arrangementer, hvis du ved det, så vil jeg foreslå "Aftenkaffe for bogmennesker" at kopiere konceptet.

    PS. Det der med at du tror jeg sidder her lige så stille og kalder mig selv forfatter, grinte jeg meget højt af. Jeg kalder aldrig mig selv forfatter. Er ude i noget med skribent. Fordi jeg ikke synes jeg kan leve op til det andet. Jeg er jo bare mig - røvhullet - der sidder og fylder nettet med blablablbablablabalblaaaaaaaaaaaa.

    PPS. Jeg tænkte faktisk på dig tidligere i dag og du ikke kunne fortælle mig hvor jeg skulle gå til yoga i København? Skal være ikke langt væk fra frederiksberg / Vesterbro / København K. Kom nu, du ved det godt. JO du gør!

    SvarSlet
  2. Altså det indlæg kunne jeg sgu da have skrevet Louise, altså med den der usikkerhed, er du da vimmer. Og også med Maren. Det er så total dumt at få den usikkerhed, fordi så længe man er sig selv, jamen så er man jo som man skal være.

    Men altså jeg vil lige påpege Louise at hvis du kan se Marens Sejhed så indeholder du den selv, jow du gør, lige som Maren er sgu da også blødheden selv når det kommer til stykket.

    Hav en dejlig aften, øh nat og god søndag i morgen.

    SvarSlet

Jeg ææælsker dine hilsner